Artajan

Zašto posjetiti sajam vjenčanja?

Prava izložba vjenčanica, modne revije, promocije i radionice, preukusne degustacije, ekskluzivni popusti, pa čak i nagrade - sajam vjenčanja je zbog bogatog i raskošnog sadržaja izuzetan događaj uz uvijek zvučnu humanitarnu notu.

Prava izložba vjenčanica, modne revije, promocije i radionice, preukusne degustacije, ekskluzivni popusti, pa čak i nagrade – sajam vjenčanja je zbog bogatog i raskošnog sadržaja izuzetan događaj uz uvijek zvučnu humanitarnu notu. Carstvo ideja, topla atmosfera i ugodna druženja obilježavaju sajamsku tradiciju vjenčane kulture u Hrvatskoj već više desetljeća. Što je za vas u takvim prilikama posebno, izdvojili smo u nastavku!

CJELOKUPNA PONUDA NA JEDNOM MJESTU

U samo jednom vikendu, na samo jednoj lokaciji – sajam okuplja najpredanije izlagače u zemlji. Prostori su savršeno dočarani, a izložbeni predmeti vizualiziraju kompletne varijacije koje će vas inspirirati.

NE ULAŽETE NIŠTA, A DOBIJETE SVAŠTA

Svi sajmovi su za posjetitelje slobodni kada se održavaju u prostorima popularnih centara poput WestGate Shopping Cityja. Sajmovi vjenčanja poput onog u Areni Zagreb, postavljaju simboličnu cijenu, a zauzvrat višestruko vraćaju u valuti ekskluzivnih pogodnosti, velikom uštedom u odnosu na redovne cijene, a i dragocjenom vremenu koje tada možete iskoristiti za šetnju s najdražima i komentiranju dojmova.

MODNE REVIJE ZA KOMPLETNIJI DOJAM

Osim na lutkama, vjenčane kreacije će tijekom sajma oživjeti na modnoj pisti. Tako možete puno lakše vizualizirati ponašanje materijala i modela haljina u pokretu, prilagođenost specifičnoj građi tijela, boji kose, nakitu, ukrasima i frizuri.

ZABAVA JE ZAJAMČENA

Tu je i stručna ekipa koja se bavi zabavom, glazbom, plesom, glumom i još kojom jako zanimljivom vještinom. Na sajmu će prezentirati svoj opus, djela zbog kojih ćete znati da je to – jednostavno to! U skoroj budućnosti pričat će se o vašem vjenčanju… Za poželjeti!

ŠAMPANJAC ZA RASKOŠNU AROMU LJUBAVI U ZRAKU

Budući da zaslužujete samo najbolje, takvo mora biti i  iskustvo potrage za savršenom bocom šampanjca. Ti slatki mjehurići bez premca spajaju ljude, a dobiti odgovor na pitanje u čemu je čarolija najlakše možete na sajmu vjenčanja. Možda nećete otkriti sve, ali ćete znati da ste na pravom putu.

NAJBOLJE OD NAJBOLJIH

Čeka vas vrhunska ponuda besprijekornih kreacija vjenčanica i svečanih haljina, svih dodataka, ukrasa i nakita, s potpisom dizajnera iz cijelog svijeta. Naša Angelina Faccenda je tu za vas, a stiže iz New Yorka s ljubavlju! P.s. Daruje vam i specijalni poklon bon!

FINO FINIJE NAJFINIJE

Restorani i catering usluge s dugogodišnjom tradicijom i bogatim iskustvom dočekati će vas s lepezom okusa prilikom upoznavanja s ponudom koju su pripremili za vaša osjetila. Slobodno dođite željni slatkog i slanog, sve želje će vam se ispuniti.

OSVOJITI ĆETE NAGRADU (NIKAD NE ZNATE!)

Tijekom trajanja sajma odvijaju se razne zanimljive promocije u kojima možete pokazati svoju ionako jako dobru volju i kreativnost, a potom možda osvojiti vjenčanicu, vjenčano prstenje, najljepšu tortu ikad, romantično putovanje i još puno toga!

MI SMO TAMO

Osim na vaše vjenčanje, naše odabrane vjenčanice izlaze u punom zanosu i na sajmove. To znači da možete razgledati svaki detalj kreacije, otkriti nešto što će vas oduševiti, ali i saznati da vam se nešto sviđa, a da do sad niste pomislili da je tako izuzetno. Takvo iskustvo možete dobiti i u našem salonu, odijevajući svaku željenu kreaciju radi doživljaja kreacije na tijelu. Obratite nam se s punim povjerenjem za sve što vas oduvijek zanima, a mi ćemo odgovoriti sve što oduvijek znamo. Informacija je znanje, a znanje postoji da ga se s radošću podijeli. Veselimo se vašem dolasku!

 


Warning: include_once(inc/footer-cta.phpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening 'inc/footer-cta.phpg' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17