Artajan

Cipele & vjenčanje

Te divne, svilene, bijele i šarene… Cipele za vjenčanje

Nakon intezivne, uzbudljive i uspješno završene potrage za vašim biserom među vjenčanicama svijeta, slijedi još jedan manji, ali neodoljivi zadatak. Naravno da je lako pogoditi o čemu je riječ – najposebnijim cipelama koje će imati čast biti izabrane za vaš veliki dan. Baš te koje savršeno odgovaraju ipak nije tako lako pronaći, ali nije ni nešto najteže što ćete ikad morati obaviti. Slažete se s nama?

Možda bismo mogli početi ovu slatku studiju pojašnjenjem pojma ’savršeno odgovarati’. Što to znači i čega se više tiče, izabranog modela ili vas samih? Naravno, tiče se više vas samih jer je to odluka koju treba riješiti vlastiti osjećaj, želja i stil. Sve je odgovarajuće jednom kada vam ogledalo potvrdi “to je to!”, a stopalo se potpuno složi. Ipak je obuća ta u kojoj će vas vaša stopala nositi cijeli dan vjenčanja stoga mora biti prilagođena terenu, udobna za baš svaki trenutak veselja i plesa, a opet – lijepa i jednostavno posebna!

Pred vama je puno opcija, a cilj je da prepoznate onu pravu. Ne brinite, to će se lako dogoditi, samo morate malo istraživati! Ipak, da li cipele spadaju pod predmete umjetnosti ili znanost, nije utvrđeno. :) Krenimo od prirode i njezina četiri godišnja doba. Kad je o vjenčanju riječ, bilo ljeto bila zima – doba nije presudan faktor odabira cipela. Sandale možda nisu najbolji izbor za vjenčanje u snježnom i hladnijem prosincu, no ukoliko ste ljubiteljice obuće koja otkriva više, potražite zanimljivo dizajnirane i uvijek vrlo atraktivne poluotvorene salonke ili model izrađen od rupičastog materijala poput kože ili čipke. Neki bi se začudili, no zimi se možete odlučiti i za topliju verziju manjih čizmica, no tada razmislite o dodatnom paru cipela za preobući kada vam postane pretoplo ( a bude!). U ovom pojačanom slučaju je dobro zaključiti kako uz jedan neobičan par cipela za vjenčanje, mora doći i jedan klasik!

Ako pak niste navikli na potpetice, visoki ste ili jednostavno želite ravne potplate, svakako si udovoljite te potražite romantične balerinke ili tenesice u svečanijoj verziji izrade kakva je sve popularnija među proizvođačima sportske obuće, ali i manjim manufakturama koje izrađuju posebne serije i očaravajuće unikate. Boju opet prilagodite vlastitom osjećaju, mladoženjinom stilu i prostoru. Možda će to biti baš snježno bijela ili biserna, ali i koraljno crvena, nježno plava ili bajkovito i bogato zlatna. S koloracijom ne možete pogriješiti, jedino ostati neodlučne između toliko savršenih nijansi. Jednostavno, svaka ima svoj čar! Kontrast naspram boje vjenčanice može biti izuzetan modni potez i kombinacija koja oduzima dah. Budite hrabre i pustite snovima na volju.

Postoji još jedna opcija kad pak želite visoke potpetice za eleganciju, ali istovremeno zahtijevate udobnost i slobodnije kretanje u prostoru. Na red tada stižu pune potpetice. Ovaj izbor je mudar i riješiti će vas svih eventualnih problema neudobnosti pri hodu, zabadanja potpetica u podlogu po kojoj hodate i sličnih situacija. Nama se sviđaju one užih i elegantnijih potplata, decentnih zatvarača i jednostavnih uzoraka. Što je model obuće masivniji, treba težiti jednostavnošću materijala i ukrasa.


Warning: include_once(inc/footer-cta.phpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening 'inc/footer-cta.phpg' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17