Artajan

Najbolje prijateljice, najbolje djeveruše!

Hoćeš li biti moja djeveruša?

Već na sam spomen djeveruša, u mislima nam se zavrte predivne haljine u stotine nijansi, nježnih, žarkih, običnijih i neobičnijih, savršene sjajnosti i sanjivog stila. Takva reakcija je sasvim očekivana i zapravo poželjna jer nas motivira i budi kreativnost prirode žena da maštamo o takvim prilikama i opcijama koje će idealno reflektirati naše šarene zamisli i filmski lijepe scenarije. Naravno, haljine za djeveruše su prošle dug put promjena od 80-tih i 90-tih godina, pa možemo s osmijehom reći kako nam na raspolaganju već i od tad stoji prava povijest čarobnog stila, basnoslovna modna iskustva i modeli od kojih još uvijek zastaje dah. Jer ipak, istina je da su djeveruše oduvijek bile samo najljepše i samo najelegantnije, uz mladenku najzapaženije uzvanice tog velikog romantičnog dana proslave ljubavi. Kako bi sve išlo bez greške, važno je u samom početku dogovoriti detalje koji će biti vodilja u vašem izboru. Možda zvuči jednostavno, a možda i ne, no svakako je vrlo zanimljivo i što je bitnije – uzbudljivo! U želji da vas motiviramo i inspiriramo, predlažemo nekoliko savjeta – zvijezdica vodilja kako bi najljepše djeveruše osvanule još posebnijima!

Osobni stil mladenke je ključ za daljnje kreativno modno promišljanje

Mladenkin osobni stil i preferencije početna su točka na karti puta do konačnog izbora kreacija koje će nosti njene djeveruše. Iako sama mladenka ne nosi haljinu koju dirigira, ta kreacija je ipak odraz njezinog ukusa, želja i ideja. Baš kao što je čitava svadba uređena po tom pravilu, tako je i ovaj dio u režiji one oko koje se sve zbiva.

Paleta boja

Vjenčanje je u tonovima nebesko plave? Sunčane žute? Detalji snažne kraljice boja – crvene? Sjajno! Imate spektakularnu podlogu za ovaj sljedeći korak. Ako je sve uređeno u dvije ili više boja, isto tako se i odlučite za dvije ili više boja u kojima će biti djeveruše. Možda će to biti one najuočljivije, a možda one kojih ima u najmanje detalja. Izbor je vaš, ali nije pogrešan! Isto tako, ako je vjenčanje obojano monotono tj.jednobojno, opet ste na pravom putu – krenite u potragu za dobitnim nijansama u istom rangu i dobiti ćete kombinaciju od koje nećete moći skinuti pogled. Uzvanici također. Više ili manje, cijena je dio vaše priče Bilo da mladenka daruje djeveruše haljinama, ili same djeveruše obavljaju taj dio za sebe, poželjna je osjetljivost za financijske detalje. Naravno, ovo neće pokvariti razigranost trenutka i ostvarenje želja, već će samo osigurati da su svi zadovoljni i uvaženi. Imajte na umu kako se sve može dogovoriti, ako je potrebno i u nečemu zajedničkim snagama sudjelovati. CIlj je jednostavan – da su svi sretni, a i dalje prelijepi!

Cijenu gledajte kao izazov, a ne problem. Može pomoći i da malo više istražite mogućnosti – možda baš sutra naiđete na savršeno mjesto gdje će vaše haljine ugledati svijetlo dana izmamivši široke osmijehe na svim licima, dok će trošak biti jednostavno neusporediv s rezultatom kojeg imate u rukama. Stil koji laska svakoj djeveruši Svaka žena je prelijepa, ali drugačije. U tome je i čar – oko promatrača primjećuje različitosti, harmoniju pojedinca i sklad cjelovitog prizora. Stoga pažljivo kreirajte model koji će pristajati svakoj djevojci koja će vas pratiti tog dana. Pitajte ih u kojim krojevima se osjećaju najudobnije, najopuštenije, a ujedno i najljepše. Dopustite im da objasne što ih veseli i čemu se u ovoj prilici nadaju. Možete dobiti vrijedne odgovore i ideje kako bi od svega složili konačan prijedlog koji se slaže i s vašim željama. Naravno da je sve moguće, odlučili se za jedan model koji će krasiti sve, ili različite modele koji će zasjati kao cjelina. Ohrabrujemo vas na domišljatost i odluku koja vas čini zadovoljnom, a vaše prijateljice ponosnim djeverušama.

Budite bezvremenski u stilu Ono što je “In” ili ono što je “u trendu” ne mora biti obavezno primjenjivo na vas, štoviše uopće se ne trebate time zamarati. Moda je promjenjiva stvar, krasna i kreativna umjetnička logika kojoj je cilj postići sjaj u oku promatrača, sklad oblika i dobar osjećaj igrom boja. Nekad je trend općeniti, a nekad je poseban, manje poznat. Trend je ono što vama odgovara u odnosu na vaša modna iskustva i vaš stilski put. Izaberite vašu i njihovu osobnu “klasiku” koja vas podsjeća na nešto što je “zauvijek”. Baš kao što je i ljubav života – vaša želja, vaša radost, vaš najljepši pronalazak od svih!

 

 

Photo credit:
Copyright – Sva prava pridržana – Loren Ražen & David Postatny Photography
Copyright: Sva prava pridržana –  Suzana Gvozdić & Best Moments Studio


Warning: include_once(inc/footer-cta.phpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening 'inc/footer-cta.phpg' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17