Artajan

Rustikalni šarm i antikna čipka…

Vjenčanje po mjeri prirode i tradicije

Svadba na seoskom imanju

Poželite li nekad priznati da vam se nešto izuzetno sviđa, a onda to ne učinite jer mislite da nije baš najmodernije, najraskošnije i najblistavije, a drugi će pritom pomisliti da nemate stila, ili da su vam ideje “zastarjele”? Opustite se, vintage budi samo dobre vibracije, u svima!

Ideje počnu cvjetati na velikom motivu i nastavljaju prema detaljima koji pažljivo oslikaju “platno” događaja i ugoste vašu najljepšu priču. Taj veliki motiv je prostor u kojem ćete proslaviti dan izmjene zavjeta ljubavi s najdražom osobom u vašem životu. Seoska imanja oaze su mira uz borove šume, plodne vinograde i vrijedne maslinike. Miris netaknutih cvjetnih livada, razigranost slatkih životinja, pogled na zelene brežuljke i stare klijeti učinit će vaš dan čudesnim, a najmlađim uzvanicima priuštiti veselje nesmetane igre i nešto veliko za sjećanje.

Već u početku planiranja zamišljate nebrojene prizore ulovljene objektivom vaših maštovitih fotografa – sve te čarobne trenutke okružene prirodom o kojima ste sanjali godinama. Svoje slavlje možete učiniti još ispunjenijim ako se odvažite uzvanicima prirediti priliku za jahanje, kao i panoramski ili let balonom.

Priliku za posebnu gastronomsku čaroliju mogu uokviriti lokalne namirnice iz vlastite proizvodnje obiteljskih gospodarstava i jela pripremljena prema tradicionalnim receptima kraja. Da, naravno, biti će mjesta i za domaće štrudle, najfinije pite i slatke orahnjače kao iz bakine mirisne kuhinje.

Autentičnost interijera je već sama po sebi značajna za poseban ugođaj, a dodatni šarm možete postići kompozicijom tradicionalnih predmeta, antiknih komada i modernih detalja. Sjetite se savršene odmjerenosti srebrnih posuda i kristalnih lustera u kombinaciji s rustikalnim elementima namještaja. Takva idila redefinira neponovljivi francuski stil kroz savršenstvo u nesavršenom. Stil kojim dajete osobnost svom vjenčanju s lakoćom spaja staro i novo, a odbija ukočenost i bezlični dizajn svakodnevnog.

Uzvanike možete ugodno iznenaditi jastucima od grube tkanine koje ćete postaviti na stolce i terasu, kao i antiknim detaljima u sporednim prostorijama. Manje je više, stoga uživajte dok birate. Ne zaboravite otvoriti pogled kroz prozore jer se tako ovisno o godišnjem dobu stvara slika čiji je kreator sama priroda.

Naravno da ne možemo zaobići i najveći ukras u priči, kraljicu – vjenčanicu. Snježno bijela i raskošna? Može! Dašak glamura modernih krojeva ima svoj čar bez obzira na sve drugo. A možda pastelna bijela, svilena na svaki dodir, s antiknom ručno izrađenom čipkom i romantičnog kroja kakvog najčešće obožavaju nositi princeze? Naravno! Uz nisku bisera i usnice boje prve trešnje osvanuti ćete nestvarno lijepi, a događaj pretvoriti u filmski! Savršenu vjenčanicu možete potražiti u obližnjim specijaliziranim salonima, no ne morate se fokusirati samo na dizajnerske komade i gotove modele. Ako imate viziju nečeg što ne nalazite među ponuđenim, odvažite se u potrazi za tkaninama i osobi koja će izraditi takvo remek djelo – samo za vas!

Ne zaboravite na knjigu gostiju, nesvakidašnji element na vjenčanjima iz hrvatskih krajeva, ali ipak tradicionalan i nezamjenjiv detalj kojem ćete se rado vraćati godinama poslije.


Warning: include_once(inc/footer-cta.phpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening 'inc/footer-cta.phpg' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17