Artajan

Zlatne boje jeseni

Zlatno vjenčanje u jesen

Ugodne temperature i čarobno tople boje godišnjeg doba koje ubire plodove dugog, vrelog ljeta mogu postati savršena podloga u planiranju vizuala Vašeg vjenčanja, pogotovo ako imate strast uređenju koje nadilazi klasični stil i želite veličanstveno oplemeniti prostor u kojem se odvijaju posebni trenuci u Vašem životu.

Jesen stiže polagano, mjenjajući žarke tonove prethodnih mjeseci u mirne, ali snažne, baš onakve koje kreativni duh i draga volja mogu pretvoriti u priču o vjenčanju, najljepšoj bajci koja se uvijek pamti. Romantična paleta boji vaš dan u tople zlatne, hrabre bakrene, vinsko tamno crvene i smaragdno zelene boje, koje se mogu različitim varijacijama kombinirati u skladnu kompoziciju, ili pak biti jedinstvene, osvanuti u svom punom potencijalu.
Poseban dar jesenskih mjeseci, uključujući i divne dane nostalgičnog, ali neodoljivog rujna, mogućnost je slavlja na otvorenom. Budući da temperatura tada zadržava vrlo ugodan interval, a oborinama još nije stiglo vrijeme, ohrabrite se i veselo proslavite dan s najmilijima. Izbor može biti svježina – na zelenim livadama obližnjeg parka prirode, ili bogato povijesno okruženje – u blizini starinskog dvorca koji će slavlju dati povišene note romantike i gotovo pravi filmski ugođaj.
Igrom nijansi zlatne, srebrne i boje bjelokosti s rustikalnom smeđom ili prodornom crnom, uvjerljivo ćete dočarati dvadesete godine prošlog stoljeća u Hollywoodu, kada su prestiž i zabave bile važnije nego ikad, a pojava diva sastavni dio svakog slavlja.
Zlatna boja od davnina predstavlja moć i uspjeh, ali i sreću mladom paru, besprijekorno slaganje i dobro zdravlje. Još u antičko doba mladenci su jednostavno morali imati zlatni detalj, najčešće prsten, kako bi ih okružili dobri duhovi sreće, zdravlja i blagostanja.
Dodavanjem srebrnih detalja dižete val elegancije, glamura i sofisticiranosti koji u sebi nose značenje neizmjerne ljubavi, nježnosti i usklađenosti, zbog čega ne čudi zašto u novije doba ova plemenita boja krasi mnoga vjenčanja.

Govoreći o vjenčanici, dileme su rijetkost. Haljina o kojoj ste maštali kao djevojčica vjerojatno je poprimala sve nijanse bijele boje, no kada bi ste prošli kroz značenja i vrijednosti koje svaka boja nosi, zastali bi ste na nijansi bjelokosti ili popularno zvane ivory boje. Ona nosi jednaku čistoću, nježnost i savršenstvo kao bijela, no s toplijim prizvukom.
Jedinstvena i umirujuća toplo bijela vjenčanica pristajati će svakoj mladenki i njenoj puti, obuhvaćajući svaki poželjan stil između romantičnog i dramatičnog.
Ovogodišnji hit je vjenčanica po uzoru na model iz ranih 1920.- tih godina, inspirirana zvucima Jazza i zabava Velikog Gatsbya, ukrašena gracioznom čipkom neobičnih tekstura i originalnog veza te nabrane svile obasjane biserima i dijamantima, koje prate siluetu ženskog tijela te naglašavaju njenu senzualnost.

Noseći ovakvu haljinu osjećati ćete se kao hollywoodska diva, a Vaši uzvanici kao gosti najpoželjnije zabave u mjestu. Ohrabrite se i pozovite boje jeseni u najljepši dan, sjaj će trajati do dugo u noć…

Photo credit: BallRoom Croatia
Uređenje i dekoracije: BallRoom Croatia by VM
www.vm-ballroom.com

Vjenčanica: Angelina Faccenda 1251
Angelina Faccenda 1262


Warning: include_once(inc/footer-cta.phpg): failed to open stream: No such file or directory in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17

Warning: include_once(): Failed opening 'inc/footer-cta.phpg' for inclusion (include_path='.;C:\php\pear') in D:\HostingSpaces\artajan.hr\artajan.hr\wwwroot\wp-content\themes\artajan\single.php on line 17