Artajan

O nama

Artajan je kreativni mislilac, tihi pisac, nasmiješeni govornik i spretan realizator. Znamo da ništa ne pada s neba, ali pada na pamet - pa odmah priznajemo, nama posebno.

Romantika, drama, akcija i komedija. Sve ili ništa. Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto crno-bijelo i u boji, nešto melodično i nešto plesno.  Za happily ever after, filmski veličanstveno od početka!

artajan_fb_ad_4

Artajan diše u jedinstvenom prostoru ispunjenom odabranim kolekcijama vjenčanica, u koji vas veselo pozivamo da zavirite prije konačne odluke. Radoznalost nas uči neočekivano lijepim stvarima, pa tako i vodi do točno-za-vas-stvorenoj vjenčanici.

Smješten u srcu Zagreba, Artajan savršeni pogled na zagrebačku najprometniju ulicu. Tu je vrijeme rezervirano samo za Vas. Bez ikakve obveze.

Svaka vjenčanica koja je dobila svoje mjesto u Artajanu, djelo je modne umjetnosti te kao takvo odražava darovitost dizajnera i uloženo vrijeme, od same skice do svakog ušivenog detalja.

Sastavni dio ponude u Artajanu su i haljine za djeveruše, majke mladenki i druge uzvanice.

Artajan je posebno mjesto za organizaciju vašeg najljepšeg dana te smo zbog toga, da naša usluga bude još bolje i kvalitetnija odlučili uvesti naplatu probe i modnog savjetovanja u iznosu od 70 kn (za neograničeni broj haljina svjetski poznatih dizajnera koje premijerno možete probati u našem salonu u Palmotićevoj 10.)

Dozvolite nam da vaše vjenčanje učinimo prekrasnim

Pogledajte našu ponudu